>Seminarierevyskuespiller<

Skriveblokkene lå klar mellem kaffekopper, sodavand og øl. De 55 fremmødte sad musestille med lyttende ører onsdag aften. Alle med en interesse for lokalrevy og latter.

For her var en mand, som var værd at lytte til og som samtidig kunne få latteren frem. En kortklippet mand, der var klædt i sorte cowboybukser med et par 35 kroners litterære læsebriller, der hang skødesløst i halsåbningen på hans sorte tætsiddende trøje. Sort var hans første historie også, som blev fortalt af Leif Fabricius, årets revyforfatter 2001 og tekstforfatter til blandt andet Finn Nørbygaard.

Jagt på ædelt vildt
Leif Fabricius trådte selv ind på de skrå revybrædder i 1972, hvor han var med til at lave revy på seminariet. Lektoren på stedet gav skideballer og gode råd. Især et råd har han taget med sig og gav videre.

- Vi jagter kun ædelt vildt.
Et råd som én af tilhørerne kunne nikke genkendende til. Selv har han utallige gange været med til at lave lokalrevy.

- Leif Fabricius gjorde meget ud af selvironien. Det havde jeg selv glemt. Man kan slippe af sted med meget ved at være selvironisk, fortalte han, der var sammen med tre andre fra teaterafdelingen til foredraget.

Gode råd
Af andre gode råd, som Leif Fabricius kom med, var, at der skal ske noget på scenen mellem de forskellige sketches. Der må ikke være for mange til at sammensætte revyen. Undgå satiren der ofte er ondskabsfuld og alligevel ikke flytter noget. Anskaf en rimordbog og skær ned på teksterne.
Læs mere her: 0 Leif Fabricius: Besindig - underspillet komiker - foredrag

Relaterede sider:

Arbetsförmågadepression
Anne Linnet - mf-kunstner-05052010202749 - musikalskeforedrag.dk
Barndommens gade
Barneslikjagt
Designstressphase
Firmamusikfester
Fjernsynsbarnkontrol
Harmoniglad folkemusik
Jurymedlemspop
Lederærlighed
Matriarkatet som samfundssystem
Musikkorpsartister
Nedepåjordengospel
Prestationsångestföreläsning
Selv-realiseringsuksess
Social institutionsmekanisme
Solisteksperiment
Stresssignal föreläsning
Trompetkyrkankonserter
Ungdomsrådsmobbepolitik