>Nodelån - klassisk musik<

Lys forude for musikere og musikalsk interesserede. Det er slut med at fedte rundt på nettet for at finde noder til mere eller mindre kendte melodier.

Syv af landets største biblioteker har i fællesskab skabt mulighed for gratis adgang til tusindvis af digitale nodeudgivelser inden for klassisk musik og jazz, herunder verdensberømte kunstnere, komponister og udgivere fra Bach, Beethoven og Debussy over Chick Corea, Joe Lovano og Safri Duo.

For at få fingre i de digitale noder, skal man forbi Frederiksberg Bibliotek, Gentofte Bibliotek, København Kommunes Biblioteker, Odense Centralbibliotek, Herning Centralbibliotek, Århus Kommunes Biblioteker eller Statsbiblioteket, som i øjeblikket tilbyder den nye service., hvor man kan downloade noder til klassisk musik.

Her vil der være mulighed for at downloade og printe noder efter eget valg uden at skulle bekymre sig om kunstnerrettigheder eller betaling - det sørger biblioteket for. Nodehungrende nordjyder må vente lidt endnu, førend de kan hente noder til klassisk musik på biblioteket. Først om tre måneder begynder resten af landets folkebiblioteker også at indføre servicen.

Relaterede sider:

Arbetsförmågadepression
Barndommens gade
Barneslikjagt
Designstressphase
Firmamusikfester
Fjernsynsbarnkontrol
Gensynssanger - Richard Ragnvald
Harmoniglad folkemusik
Jurymedlemspop
Lederærlighed
Matriarkatet som samfundssystem
Musikkorpsartister
Nedepåjordengospel
Ordløst guitarsamarbejde
Prestationsångestföreläsning
Seminarierevyskuespiller
Selv-realiseringsuksess
Social institutionsmekanisme
Solisteksperiment
Stresssignal föreläsning
Trompetkyrkankonserter
Ungdomsrådsmobbepolitik
Vitser - Dario Campeotto