>Musikkorpsartister<

Musikkorpsets Venner har allerede solgt over halvdelen af billetterne til Musikkorpsets nytårskoncerter i Kulturhuset den 9. og 10. januar. Men musikkorpset har også allieret sig med et par sikre trækplastre, nemlig Jette Torp og Peter Belli - to af landets bedste sangere på deres felter.

Peter Belli har som få været rundt i stort set alle kroge af musikscenen. Sidste år udkom hans seneste cd'en »Helt igennem respektabel« i anledning af hans 40 år med pigtrådsmusik, dansktop og senest et tilbagefald til rocken.

Jette Torp kan såmænd også synge alt - noget, det store publikum blev opmærksom på, da hun sammen med Finn Nørbygaard lavede showet »Musik og Fis«. I dette efterår er hun aktuel med turnéen »Special moments unplugged med Jette Torp og Band«, og det er da også kun med nød og næppe, at hun har fundet plads i kalenderen til nytårskoncerterne.

Musikkorps vil heldigvis være, som det plejer at være - i godt nytårshumør med en dygtig dirigent i spidsen.

800 billetter solgt

Det er Musikkorpsets Venner, der står for det praktiske omkring koncerten og billetsalget.

Efter ønske fra publikum er sæderne i år nummererede og med forskellige priser, så man så at sige kan købe sig til en god plads i stedet for at skulle møde op lang tid før, koncerten begynder. Det har tilsyneladende fået publikum til at være hurtig med at bestille billetter, for allerede nu er der solgt over 800, og det er flere end på samme tid sidste år.

Der er i alt omkring 1300 billetter til de to koncerter.

Relaterede sider:

Arbetsförmågadepression
Anne Linnet - mf-kunstner-05052010202749 - musikalskeforedrag.dk
Barndommens gade
Barneslikjagt
Designstressphase
Firmamusikfester
Fjernsynsbarnkontrol
Harmoniglad folkemusik
Jurymedlemspop
Lederærlighed
Matriarkatet som samfundssystem
Nedepåjordengospel
Prestationsångestföreläsning
Seminarierevyskuespiller
Selv-realiseringsuksess
Social institutionsmekanisme
Solisteksperiment
Stresssignal föreläsning
Trompetkyrkankonserter
Ungdomsrådsmobbepolitik