>Firmamusikfester<

Byen er begyndt at tælle ned til årets firmafest, der begynder fredag den 4. juli med et brag af en Bierfest med Tyrolerband. Det ved publikum. Derfor er Bierfestens 1000 billetter allerede udsolgt.

- Vi havde 900 inde i fjor, men vi har ændret på opstillingen, så vi kunne få 100 flere ind, siger man fra festkomitéen.

Men de 100 ekstra pladser har ikke været nok til at klare efterspørgslen til årets store firmafest. Der er ganske vist mulighed for at skrive sig op på en venteliste til returnerede billetter, men man vurderer chancerne for at få fat i en billet på nuværende tidspunkt som meget små.

- Vi kan se på bestillingerne, at der er mange firmaer, der holder fest. Der bliver bestilt både 30 og 40 billetter ad gangen - og i et enkelt tilfælde 200, forklarer han. Mange firmaer benytter også lejligheden til at invitere samarbejdspartnere eller kunder til at høre god musik.

Der står traditionen tro Wienerschnitzel på menuen, der er sydtyske toner ved Tyrolsk FesterKester - Fritz og Helmuth og så er der konkurrence i øldrikning. På nuværende tidspunkt har tre hold meldt sig til øl-dysten, og der bliver kun et begrænset antal pladser i konkurrencen i år. Selv om man ikke kan komme med til Bierfest, er der mange andre fester under den fem dage lange ringridning. Lørdag aften spiller Top Seven i det store ringridertelt, søndag aften er der Bamses Venner og Big Fat Snake og mandag aften efter ringriderfrokosten er det ligeledes Top Seven, der spiller.

I år er Riverboat droppet på ringriderpladsen, men til gengæld er restaurationsteltet blevet væsentlig større, så det nu rummer adskillige hundrede gæster.

- Hvert spillested er forbundet med ekstra lønudgifter og ekstra kræfter fra vores side.

For byens ældre generation er der traditionen tro ældrefest tirsdag klokken 15 med kaffebord, bankospil samt underholdning ved Richard Ragnvald, der efter nogle års pause igen gæster firmafesten.

Relaterede sider:

Arbetsförmågadepression
Anne Linnet - mf-kunstner-05052010202749 - musikalskeforedrag.dk
Barndommens gade
Barneslikjagt
Designstressphase
Fjernsynsbarnkontrol
Harmoniglad folkemusik
Jurymedlemspop
Lederærlighed
Matriarkatet som samfundssystem
Musikkorpsartister
Nedepåjordengospel
Prestationsångestföreläsning
Seminarierevyskuespiller
Selv-realiseringsuksess
Social institutionsmekanisme
Solisteksperiment
Stresssignal föreläsning
Trompetkyrkankonserter
Ungdomsrådsmobbepolitik