>Barneslikjagt<

Nogle har måske undret sig over de mange børn, der i går formiddag »jagtede« rundt i byens gader. Forklaringen er, at børnene var på slikjagt i byens forretninger sammen med Peter Pan.

Sådan som børn altid er lørdag formiddag, når der er byfest. Efter jagten kom de også susende ind på pladsen ved hallen. Hvis nogen troede, de skulle i gang med at smovse, så blev de snydt. Der var nemlig lige en gang sækkeløb, der skulle klares inden, der kunne lukkes op for godteposerne, og børnene kunne slappe af med tryllekunstneren Nicklas Berg

I dag slapper alle i byen af. Eller i hvert fald de, der har taget slæbet med årets byfest. Der blev sat punktum i aftes, da 300 mennesker var samlet til madkurvefest og dans.

Tilfreds formand
Selv om vejrguderne ikke har været alt for flinke de seneste dage, så var det en tilfreds formand for idrætsforeningen, der kiggede på aktiviteterne i går, hvor der på trods af regnvejret kom mange for at se Bjørn Tidmand.

- Det er gået godt alligevel, selv om ikke alle dage har været lige gode. Men vi kan jo ikke flytte byfesten sydpå. Vi har da også mod på at arrangere byfest igen næste år i uge 32, sagde formanden.

Han og de øvrige fra idrætsforeningen, der har fået byfesten til at fungere, var lidt »slidte« i går.

- Vi vil gerne have nye idéer, hvis nogen kan bidrage. Der har da heldigvis været en udskiftning i byfestkomiteen. Ellers duer det heller ikke. Hvis det er de samme, der sidder der hele tiden, så kan det efterhånden knibe med de nye idéer. Men lidt flere frivillige hænder i de her dage ville da ikke gøre noget, lyder det med et lille hjertesuk fra formanden, inden han går ind for at lytte til showet med smørtenoren Dario Campeotto.

Intet tivoli
Blandt de nye ting i år var minigolf, men det har ikke haft den store interesse blandt folk. Fælles for de mange aktiviteter er, at det alt sammen er noget, hvor børn og voksne skal være aktive.

- Vi har valgt, at der ikke skal være noget tivoli. Det hører byfesten til. Det holder uden tvivl nogle mennesker væk, men vi vil holde det på det plan, vi har besluttet, sagde Christian Sørensen, der glædede sig til i aftes, da byfesten sluttede.

- Jamen jeg glæder mig da til, at vi slutter, men jeg gør det med tilfredshed.

- Vi lægger mange timer i byfesten. Allerede i september/oktober begynder vi på næste års fest i byfestkomiteen, hvor idrætsforenings otte afdelinger er repræsenteret med hver et medlem.

Relaterede sider:

 

Arbetsförmågadepression
Anne Linnet - mf-kunstner-05052010202749 - musikalskeforedrag.dk
Barndommens gade
Designstressphase
Firmamusikfester
Fjernsynsbarnkontrol
Harmoniglad folkemusik
Jurymedlemspop
Lederærlighed
Matriarkatet som samfundssystem
Musikkorpsartister
Nedepåjordengospel
Prestationsångestföreläsning
Seminarierevyskuespiller
Selv-realiseringsuksess
Social institutionsmekanisme
Solisteksperiment
Stresssignal föreläsning
Trompetkyrkankonserter
Ungdomsrådsmobbepolitik